Mehndi Hai Rachne Waali Serial (Star Plus) Cast, Release Dates, Repeat Telecast Timing, Story, Real Name & More


in this article. Contains a detailed story about Mehndi Hai Rachne Wali Serial, It contains more information about Mehndi Hai Rachne Wali Serial cast, starplus tv, new shows, february 2021, February 7, telecast time, repeat telecast timing, episodes, producer, director casting director, full episode achievements, awards, photos, videos, promos, trailers, gossips, news, serials, television Shows, TV Shows, An Upcoming TV Show, Release Date, Casting List, Director, Producer and much more.

one more serial Mehndi is the creator Star Plus is going to air soon on Star Plus channel. The show revolves around Pallavi, a hardworking girl who loves her family very much and is ready to do anything to fulfill their needs. Pallavi is scared of marriage but later when she meets a local boy from where the story begins.

Shivangi Khedkar will be seen in the female lead role of Pallavi and Sai Ketan Rao will be seen in the male lead role in the serial Mehndi is the creator, This serial is remake of telugu serial gorintaku Will be aired on Star Ma.

Serial Mehndi Hai Rachni Wali will be telecast on Star Plus and Star Plus HD channels from Monday to Saturday, February 15 at 6:30 pm. You can also watch this serial on the online platform Disney + Hotstar app.

Read also: Amma Ke Babu Ki Baby (Star Bharat) Serial Cast, Timings, Repeat Telecast Timings, Story, Real Name, Vicky and more

Quick Information about Mehndi Hai Rachne Wali Serial:

tv show Mehndi is the creator
genre drama
version 1
language Hindi
Country India
start date 15 February 2021
day Monday to Saturday (Expected) (6 days a week)
time 06:30 PM
running time 20-22 minutes
Channel Star Plus
online Disney+ Hotstar App
production house SOL Productions
the creator Sandeep Sikand
repeat broadcast time Not Available
director Hemant Prabhu
story writer not known
main star cast Shivangi Khedkar, Sai Ketan Rao, Milind Phatak, and Asmita Ajgaonkar

Star Cast and their Role in Mehndi Hai Rachne Wali TV Serial:

1. Shivangi Khedkari

Shivangi Khedkari

Answer: Pallavi (Business Woman)

2. Sai Ketan Rao

Sai Ketan Rao

Answer: Raghava Rao

3. Milind Phatki

Milind Phatki

Answer: Vijay Deshmukh

4. asmita ajgaonkari

asmita ajgaonkari

Answer: Sharda Deshmukh

5. Snehal Reddy

Snehal Reddy

Answer: Sulochana Deshmukh

6. rutuja sawanti

rutuja sawanti

Answer: Mansi Deshmukh

7. Priyanka Dhawale

Priyanka Dhawale

Answer: Amrita Deshmukh

8. Krishna Kauravi

Krishna Kauravi

As in: Harisho

9. Himanshu Bombai

Himanshu Bombai

Ex: Farhadi

10. Karan Manocha

Karan Manocha

Answer: Nikhil Deshmukh

1 1 Sayli Salunkhe

Sayli Salunkhe

Answer: Kirti Rao

Some other star cast in TV serial Mehndi Hai Rachne Wali:

  1. Himanshu Bombai As Farhad: Raghav’s right hand
  2. Snehal Borkari As Krishna: Pallavi’s friend
  3. Sarika Raghava As Anjali: Raghav’s Fling
  4. Gaurav Raj Puri Rahul as: Mansi’s fiancee
  5. Sonal Palan as Asha: Rahul’s mother
  6. Sam Khan as AkashiPallavi and Keerti’s friend
  7. Manoj Kaushik as Siddhdesh: Pallavi’s brother
  8. Pawan Singh as Payal SinghSiddhesh’s wife and Pallavi’s sister-in-law
  9. Ajinkya Joshi Milind Deshmukh as: Vijay’s brother
  10. Ragini Shah / Geeta Tyagi Jaya Rao as: Raghav and Keerti’s mother

Read more: Pandya Store Tv Serial (Star Plus) Star Cast, Timing, Story, Real Name, and More

Watch the promo of Mehndi Hai Rachne Wali TV Serial:

Here is the complete information Mehndi Hai Rachne Wali Serial Cast, Sony TV, Release Date, Repeat Telecast Timings, Story, Real Name and more, Share this post with your friends and keep visiting us celebwale.com For such an interesting post. If you have any thoughts, experiences or suggestions about this post or our website. You can feel free to share your thoughts with us.





Source link

Leave a Comment

Publish Your Biography @149/-

X